Årets akvariehelg har precis avslutats och vi var helt klart många som reste hem supernöjda över ett riktigt toppen arrangemang. Som brukligt genomfördes även NCS årsmöte under helgen där vi bland annat kunde berätta att föreningens negativa trend otvivelaktigt nu har vänt.

Vi är återigen en välmående förening med bra utrymme för att hitta på ännu fler saker för våra medlemmar. Bottenåret 2015 med 429 medlemmar ser vi bara skymten av i backspegeln nu när vi susar fram med massor av ny energi och ett medlemsantal som i helgen passerade 910.

Under årsmötet valdes även styrelsen för det fortsatta arbetet. Någon för två år och någon på ett år. Kvarstår i styrelsen gör David Rejdemyhr, Linnea Lönn, Anna Elmqvist, Joakim Tryland och Tommy Vestlie. Vi hälsar samtidigt Johan Lundin och Stein Arild Høyland varmt välkomna som nytillkomna i styrelsen.

Under helgen delades både ett hedersmedlemskap ut och den mångåriga och prestigefyllda priset Guldaborren. Dessa personer förtjänar dock mer än att kort nämnas i en text som detta så de både kommer presenteras mer i egna inlägg under veckan som kommer.

Avslutningsvis ett stort tack till Göteborgs Ciklid- och akvariesällskap GCA som gjort ett fantastiskt arbete med att arrangera årets akvariehelg.

David Rejdemyhr
David Rejdemyhr
Tommy Vestlie
Tommy Vestlie
Linnea Lönn
Linnea Lönn
Johan Lundin
Johan Lundin
Anna Elmqvist
Anna Elmqvist
Stein Arild Høyland
Stein Arild Høyland
Joakim Tryland
Joakim Tryland
keyboard_arrow_up