Tetra EX 2400

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • doohan
    NCS Medlem
    • augusti 2004
    • 1607

    Tetra EX 2400

    Någon här som har provat detta filter? Är rätt nytt så risken är ju att kanske ingen här har testat/köpt detta stora ytterfilter. Har ett EX 1200 som gör jobbet bra och är för det mesta ett tyst filter(luft kan var svårt att få bort ibland)

    EX 2400 har ju en filtervolym på 22L vilket är imponernade, kanske störst av alla? (avser då vanliga ytterfilter inom akvariehobbyn och inte dammfilter o dyl) 2400 L/H drar 60W och det som gör det extra prisvärt är ju att det redan är fyllt med filtermedia, vilket också tillkommer i vanliga fall.

    Undrar hur tyst det är, och allmäna åsikter som ni ev har. Skillnaden till ett Eheim med liknande prestanda är inte så stor men sedan tillkommer också filtermedia till Eheimfiltret, EX 2400 kostar ca 2195 hos Akvarieshopen. Så det är ett billigare alternativ, med stor filtervolym. Så vad tycker/tror ni? Är det ett alternativ/bra köp?
  • TheRoblin

    #2
    Är lite nyfiken själv, men.....

    Men är det inte ett billigare alternativ att bara komplettera med ytterligare ett Tt1200? (Detta är även praktiskt då man kan alternera rengöringen av dem samt om ett skulle händelsvis gå sönder!!)

    Problem med luft i filtret?? Bara leka bartender ett par dagar...sheaky, sheaky!! (Akta dock så det inte är en O-ring i kläm för då kan det vara ett luftläckage.)
    Senast redigerad av Gäst; 04 december 2008, 16:21.

    Kommentar

    Arbetssätt...