NCS Miljöarbete

Kollaps
X
 
  • Tid
  • Show
Rensa alla
nya inlägg
  • DaRe
    NCS Medlem
    • september 2009
    • 22831

    NCS Miljöarbete

    VIKTIG information från NCS
    Många känner till alla förmåner man får som medlem i Nordiska Ciklidsällskapet (NCS). Mest känt är nog de rabatter man får vid köp av fisk och tillbehör i ett 50-tal zoobutiker både fysiskt och online. Färre känner kanske till det arbete vi gör för att bidra till en hållbar hobby.

    Att vår planet utsätts för stora påfrestningar har nog ingen missat genom löpande rapportering i olika kommunikationskanaler om tex klimatförändringar och att arter inom djurriket står inför utrotning eller till och med redan har utrotas.

    NCS har under många år verkat för hållbarhetsarbetet inom akvaristiken men vi har kanske inte varit så duktiga på att tala om vad det är vi faktiskt gör. Under de kommande veckorna kommer vi därför publicera ett antal inlägg under hashtag #ncsförhållbarhet för berätta mer om detta arbete.

    Vi tar samtidigt mer än gärna emot förslag på andra saker där NCS skulle kunna engagera sig för att bidra till ännu mer hållbar hobby för oss alla.

    Det är genom ditt medlemskap detta arbete möjliggörs, tack!
    Klart du ska vara medlem! Vi har ett växande medlemsantal och kommande år är jubileumsår, vi firar det väldigt gärna tillsammans med dig!

    ///David
    Ordförande Nordiska Ciklidsällskapet
Arbetssätt...