Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

sjöodlad tropheus

Kollapsa
Ämnet är nu stängt
X
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Micke
  svarade
  Jag låser tråden nu. Vill ni diskutera mer om sjöodlad Tropheus går det bra att starta en ny tråd.

  Kommentera:


 • Ironic
  svarade
  "Trodde att du var sund"

  Hör du Tricella. Jag har inte gjort något som helst personangrepp mot någon här på detta forum förrän nyss, som jag riktade mot fisken som förtjänade det mer än väl, men det gör däremot du hela tiden sedan igår kväll. För att inte tala om Mr Fish. Ingen får skriva något om nånting som inte godkänns av dig och du vänder på allt och tar åt dig även då du får positiv kritik, så tom där lyckas du hitta något negativt som kan vändas emot dig. Vem är sund sa du?  Kommentera:


 • StefanL
  svarade
  citat:ditt vulgära fyllohuvud på kudden
  Hmmm...för en stund sedan verkade du sund...men men...skenet bedrog tydligen. Nu förstår jag samtidigt varför du tyckte So´s inlägg var roande. Var det på detta vis du menade att jag skulle svara tillbaka? Knappast ett föredömligt beteende på ett ciklidforum. Sådana här personangrepp har inte på forumet att göra. Jag försvarar dock inte heller Mr Fish utfall tidigare då även det var grovt.

  Nu tycker jag verkligen att det får räcka på denna tråd med dålig forumstämning...det ger ingen vidare bra reklam för forumet.

  Vänligen lås denna tråd, moderatorer.

  Kommentera:


 • Ironic
  svarade
  Ja inte bara kanske, Mr fish men vila nu ditt vulgära fyllohuvud på kudden, Natti natti.

  Kommentera:


 • Mr.Fish
  svarade
  Det är ingen här ,som behöver att analyseras ! Särskilt inte av dej
  Camilla ! (ps. det kanske lät grovt innan ! jag blev bara så sned; Tricella har haft det jobbigt nog ! ) den mycket lugnare fisken
  God natt ! Mr.Fish

  Kommentera:


 • StefanL
  svarade
  Det räcker gott med det som varit nu. Bryt vänligen denna diskussion och återgå, som jag skall göra, till forumets huvudsakliga syfte...

  Det leder ingenstans att hålla på såhär. Tack för mig.

  Kommentera:


 • imported_n/a
  svarade
  Mr.Fish! Skål på dig

  Kommentera:


 • Ironic
  svarade
  Mr Fish, undrar vem det är som är otrevlig??
  ..och vart är So på väg?

  Kommentera:


 • Ironic
  svarade
  Ja, jag är väl fräck då antar jag. Det är din uppfattning. Jag bjuder på det och du får ha den! Analyserar egentligen bara livet i allmänhet, inte någon speciell person./mvh Camilla.

  Kommentera:


 • Mr.Fish
  svarade
  Camilla ! Ta ditt jävla psykolog snack och far dit
  so är på väg ! Allvarligt menat ! No moore shit !! Den jävligt förbannade fisken ! -svara inte !! Håll bara käft !

  Kommentera:


 • StefanL
  svarade
  Till sist handlar det om en tolkning av mig själv?

  Du får tycka vad du vill Camilla...säga vad du tycker du behöver säga. För det första så har du inte en blekaste aning vad som ligger bakom min arga reaktion, så jag tycker nästan det är fräckt av dig att analysera mig.

  Nej nu lägger jag faktiskt ned att svara mer i denna tråd.

  Kommentera:


 • Ironic
  svarade
  Det viktiga är väl vad du själv tycker! Du är en person som tar plats och det finns alltid åsikter om sådana personer. Till sist handlar det om din tolkning av dig själv, Tricella. Anser du att det är osant så behöver du inte ta åt dig överhuvudtaget. De flesta vet vem du är och So gjorde sig rolig på din bekostnad. Acceptera det genom att ge svar på tal. Det var skitroligt faktiskt även om det var taskigt för dig.
  Man kan inte bestämma vad världen ska tycka om en. Den tycker ändå och du är inget offer vad jag märkt i alla fall.

  Alla tillkommande inlägg har jag inte läst förrän nu och folk som känner att de måste klanka ner på dig har förmodligen mest problem själva. Det gäller att inte låta sig dras in i några helkonstiga diskussioner! Det är förstås bra att ha dig här på forumet.
  /Mvh Camilla


  Kommentera:


 • StefanL
  svarade
  Here we go again...

  Jag kan ta befogad kritik. Tycker du verkligen att den kritik som förekommit varit befogad, Camilla?

  Självfixerande? Lägg av nu!

  Kommentera:


 • Ironic
  svarade
  I allmänhet skulle jag vilja säga att har man åsikter så får man ta kritik och så ska man inte ta åt sig så mycket av allas meningar. Något annat är väldigt självfixerande på ett sådant här forum.//Mvh Camilla

  Kommentera:


 • StefanL
  svarade
  Tack Schull och Mr Fish. Jag mailade So igår kväll och vi redde ut det som uppkom...
  So är normalt en trevlig kille som inte direkt menade så illa som texten säger (det skrevs dock och jag kan fortfarande känna mig förolämpad då inlägget ligger kvar). So var långt ifrån den ende som jag tyckte betedde sig dåligt, men han var iallafall man nog att be om ursäkt - vilket långt ifrån alla gjort. Jag har dock släppt detta nu även om jag inte känner samma entusiasm angående forumet som jag kanske gjorde för någon månad sedan. Det har varit för mycket helt enkelt...

  Kanske har jag mig själv att skylla då jag ofta inte ryggar för en diskussion. Men jag ger mig inte på person eller agerar hånfullt emot andra för deras åsikter eller teorier.

  Kommentera:

Sparar...
X