Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

EU-val i maj, kolla var din kandidat står

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

 • Arbetslösa Akvarister - Finns dom?

  Länkar till detta foruminlägg. Ett argument i debatten som exempel på nyttan med hobbyn, som politiker borde ta till sig.

  "Arbetslösa Akvarister - Finns dom?"
  Arbetslösa Akvarister - Finns dom? - Ciklid.org

  Citat:
  Hej!

  "Finns det utbildningar där man blir utbildade akvarister? Eller är alla fiskkunniga människor i Sverige självlärda? Jag är ansvarig för en verksamhet, i kommunal regi, där arbetsuppgifterna består av att sköta en akvarieavdelning med ca 70 egna "innekar" samt 8-10 uthyrningskar. Man handleder ca 5-10 medarbetare och förutom att serva uthyrningskar så föder vi upp Malawiciklider samt övrig fisk. Nu är det så att det kan bli en handledartjänst ledig och då måste jag hitta en ny person som har god erfarenhet av akvaristik, skötsel och uppfödning. Men även är bra att handleda andra människor och planera samt utveckla verksamheten. Men var hittar man sådana människor? Någon som har tips att ge?

  Mvh

  YNWA "

  "Hej Wilhelm!

  Jo vi har kontakt med Jordbruksverket och har fått godkänt. Två stycken har gått Zoorfs grund-och akvaristutbildning så det finns i huset. Men vi kanske blir i behov ev en ny handledare till verksamheten, som redan är igång. Vi har byggt hela verksamheten från grunden, lokaler och allt, enligt de krav som finns. "

  Kommentera

  Sparar...
  X